Tiimi

Oppiminen

Connect

Toimimme laaja-alaisen ja monimuotoisen oppimisen kumppanina

Kustannamme monipuolisia sähköisiä ja painettuja oppimateriaaleja perusopetukseen, lukioon, ammatillisiin opintoihin ja korkea-asteelle. Opetus- ja kasvatusalan koulutuksemme keskittyvät pedagogiikkaan ja johtamiseen ja kattavat koko opetuksen kaaren varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja opetustoimen hallintoon. Toteutamme myös erilaisia yhteisöllisiä ja vuorovaikutteisia verkkokoulutusratkaisuja organisaatioiden kehittymisen ja oppimisen tueksi.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Editassa työskentely innostaa!

Meillä on hyvä henki. Arvostamme toinen toisiamme, ammattitaitoamme ja haluamme oppia ja kehittyä yhdessä. Jaamme keskenämme tietoa kasvokkain ja Slackissä. Meillä on lupa kysyä, kyseenalaistaa ja innovoida uutta. Työkulttuuriimme kuuluvat tiimityöskentely, yhteiset kahvi- ja lounashetket.

Edita on monialainen sisältöyhtiö ja oppimisen huippuasiantuntija

Me kuratoimme, tuotamme, jalostamme ja jakelemme sisältöjä niin digitaalisesti kuin perinteisinä julkaisuinakin.

  • Olemme luotettava tiedon ja oppimissisältöjen rakentaja

    Ajantasaiset sisältö- ja oppimisratkaisumme tuottavat merkityksellistä tietoa ja taitoa. Ne auttavat asiakkaitamme säästämään aikaa, saavuttamaan tavoitteensa ja menestymään. Tuotamme uniikkeja ratkaisuja asiakkaillemme.

  • Meillä työnsisältö ja oma osaaminen kehittyy joka päivä

    Olemme kehityksen kärjessä omaksumassa uusia toimintatapoja ja teknologioita. Työssäkehittyminen on meillä jatkuvaa jokaisessa tehtävässä. Edita on osa Pohjoismaiden johtavaa viestintäkonsernia Nordic Morning Groupia ja tarjoaa näköalapaikan koko alan kehitykseen.

  • Innovaatio on osa toimintaamme

    Meillä ideointi ja kehittäminen on osa arkipäivää. Oman työnsä kehittämisen lisäksi kaikki ovat tervetulleita mukaan innovaatiotiimiin tai tuottamaan uusia ideoita.

Helsinki

Verkkosaarenkatu 5
00580 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Edita on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@edita.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta